четвер, 27 жовтня 2022 р.

   27 жовтня в режимі online відбувся інструктивно - методичний семінар ММО вчителів фізичної культури та "Захист України". Тематика засідання "Використання інноваційних технологій з метою формування в учнівської молоді життєво необхідних знань, умінь і навичок щодо захисту України через військово-патріотичне виховання". Адже Український народ переживає період інтенсивного державотворення. І надзвичайно важливо, щоб підростаюче покоління було підготовлене до активної участі у цьому процесі.

Під час засідання було розглянуто низку питань, внесених до порядку денного:

1. Використання інтерактивних технологій на уроках фізичної культури та « Захист України».

2. Методичні рекомендації щодо розгляду інформаційних матеріалів «Хронологія війн московитів проти Української середньовічної держави», які мають за мету відстежити генетику нелюдської жорстокості, тактики випаленої землі у боротьбі за «київську спадщину».

3. Патріотичне виховання учнів початкових класів у сучасній школі. Роль педагога!".

4. Психологічна підготовка учнівської молоді до захисту України.

5. Організація та проведення щоденної рухової активності, фізкультурно-оздоровчих заходів у режимі навчального дня та під час канікул: інноваційні підходи і форми проведення.

У цілому на засіданні обговорили актуальний стан, проблемні питання та перспективи розвитку національно-патріотичного виховання; удосконалення нормативно-правового регулювання сфери національно-патріотичного виховання.

Учасники заходу обмінялися думками щодо обговорюваних питань.

 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

     28 березня 2023 року відбулося  четверте онлайн-засідання "Організація навчальновиховно діяльності учнів через використання методі...