середа, 26 жовтня 2022 р.

26 жовтня 2022 року в режимі онлайн відбувся обласний семінар "Удосконалення педагогічної майстерності вчителів шляхом упровадження перспективного передового досвіду в процесі фізичного виховання під час дистанційного навчання". Майже 100 вчителів з усіх куточків Донецької області взяли участь у цьому актуальному та своєчасному заході. Під час зустрічі обговорювалися такі питання як проведення занять у віддаленному режимі, без можливості бачити здобувачів освіти наживо; організація якісного навчання з використанням цифрових технологій; ознайомлення з сучасними платформами навчання.
Учасники та спікери семінару мали чудову нагоду поділитися зі своїми колегами формами та методами, які використовують у своїй роботі під час дистанційного навчання. Цікавими стали приклади використання різних методів інтерактивної роботи.
Проведений захід сприяв удосконаленню навичок організації дистанційного навчання шляхом впровадження, використання мережевих платформ в навчанні та їх опанування.
Цікаво та змістовно!
Окрема подяка Денису КУДРЯВЦЮ – методисту відділу психолого-соціального супроводу, здоров’я особистості та фізичної реабілітації Донецького облІППО та Миколі ВОЛЬВАКУ – методисту відділу психолого-соціального супроводу, здоров’я особистості та фізичної реабілітації Донецького облІППО за підтримку та настанови.   

  
  

 


Немає коментарів:

Дописати коментар

     28 березня 2023 року відбулося  четверте онлайн-засідання "Організація навчальновиховно діяльності учнів через використання методі...