вівторок, 31 січня 2023 р.

 Конкурс "Учитель року- 2023". Моя історія...

Це були два тижні без сну і відпочинку!
Хвилювання! Усвідомлення величезної відповідальності…
Адже це не просто конкурс! В першу чергу це випробовування себе, свого характеру, свого таланту. Це інтрига, яка передбачає шквал емоцій, бурю почуттів, які надихають тебе на рух уперед.
Кожний конкурс чи змагання, безумовно, певний досвід, безцінні враження, нові знайомства та яскраві емоції.
Приємно відзначити, що конкурс проходив в атмосфері взаєморозуміння й товариської підтримки. Це була «творча співпраця однодумців», бо співпереживали один за одного, обмінювалися порадами і враженнями… Разом зуміли опанувати багато цікавих методичних ідей.
Було нелегко...
Іноді виступати приходилося в спартанських умовах. Але відключення світла, мережі - все це не стає на заваді, коли є бажання йти вперед, головне тільки не зупинятися.
"Якщо перед тобою велика мета, а можливості твої обмежені, – все одно дій, бо тільки через дію можуть зрости твої можливості".
Я дякую кожному за підтримку! Любов моєї родини, надійне плече адміністрації, наставників, колег не давали випасти, коли заносило на віражах.
Головне – любити те, що робиш, і мати повагу серед своїх дітей.
Окремо хочу висловити щиру подяку голові СТГ Людмилі Борисевич та начальнику відділу освіти Ірині Седлецькій за чудові та чуйні привітання з перемогою в конкурсі.
І сьогодні особлива подяка нашим мужнім воїнам, які боронять українську землю. Ми вдячні їм за можливість працювати і розвиватися.
Нехай нас береже Бог і нашу рідну Україну!

 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

     28 березня 2023 року відбулося  четверте онлайн-засідання "Організація навчальновиховно діяльності учнів через використання методі...