середа, 31 серпня 2022 р.

    29 серпня в режимі онлайн відбулося секційне засідання "Організація викладання фізичної культури та предмету «Захист України» у форматі дистанційного навчання в закладах загальної середньої освіти в умовах воєнного стану" ММО вчителів фізичної культури та "Захист України".
Робота семінару була спрямована на підвищення якості занять із фізичної культури та "Захист України" під час організації дистанційного навчання, адже фізична активність сприяє зниженню рівня тривожності та стресу у дітей!
Під час заходу було презентовано модельну програму НУШ. Фізична культура. 5-6 класи 2021 р. (за програмою НУШ). «Нова українська школа: перехід на наступний рівень» https://osvita.ua/.../Fizichna_kultura_5-6kl_Pedan...
Основне завдання програми – здійснювати не спортивну підготовку учнів, а розвивати їхні фізичні якості!
Було обговорено питання підготовки вчителів до реалізації визначених програмою ціннісних орієнтирів, ключових компетентностей та наскрізних умінь учнів, організація викладання декількох варіативних модулів на одному уроці, особливості планування розкладу уроків, забезпечення інвентарем, модель сучасного уроку, шляхи підвищення моторної щільності уроку.
Під час засідання було розглянуто низку питань, внесених до порядку денного. Учасники заходу обмінялися думками щодо обговорюваних питань.
Кожен з учасникі семінару збагатив власний методичний «кейс» прогресивними напрацюваннями, ідеями, трендами, технологіями.
Формат і контент семінару викликав жвавий інтерес, сповнивши педагогів усвідомленням того, що вчитель дійсно є агентом освітніх змін в Україні.


Немає коментарів:

Дописати коментар

     28 березня 2023 року відбулося  четверте онлайн-засідання "Організація навчальновиховно діяльності учнів через використання методі...