суботу, 10 жовтня 2020 р.

         Вам, напевно, було цікаво, чому одні діти нічого не бояться, завойовують увагу і досягають своїх цілей, а інші просто спостерігають за ними? Відповідь проста: потрібно з дитинства формувати у дітей лідерські якості, а допоможе Вам в цьому, звичайно ж, спорт, а зокрема футбол! 

Футбол – це не просто гра, це життєвий простір в якому панує особлива енергія. І це можна було побачити на відкритому фіналі ІІ (ОТГ) етапу змагання з міні-футболу "Кубок майбутнього Захисника України", присвяченого  Дню Захисника України, Дню  українського козацтва. Змагання проводилися у с. Петрівка -1. За перемогою і відповідно за Кубком приїхали змагатися команди - переможці І (зонального) етапу - Олександрівського ЗЗСО, Очеретинського ЗЗСО, Мирнодолинського НВК. Суддівською бригадою було прийнято рішення проводити змагання за коловою системою. Кожна команда зіграла один з одним. І за найбільшою кількістю набраних очок  призові місця розподілилися наступним чином: ІІІ місце посіла команда Очеретинського ЗЗСО,  ІІ місце – команда Мирнодолинського НВК, а І місце виборола команда - Олександрівського ЗЗСО. Ігри були цікавими, наповнені різними неочікуваними ігровими ситуаціями та великою жагою до перемоги.       По завершенню змагань команда – переможець була нагороджена кубком, грамотами та медалями, а призери грамотами та медалями відповідного ступеня. Колектив закладу вітає наших вихованців з почесним ІІІ місцем та бажає нехай кожен матч буде переможним, стадіон – переповненим, а підтримка уболівальників – щирою.


Немає коментарів:

Дописати коментар

     28 березня 2023 року відбулося  четверте онлайн-засідання "Організація навчальновиховно діяльності учнів через використання методі...