пʼятницю, 24 березня 2023 р.

     Що для мене підвищення кваліфікації, запитую я себе!
В першу чергу це набуття нових, або удосконалення раніше набутих компетентностей (знань, вмінь та навичок). Унікальна можливість познайомитися та поспілкуватися з творчими, розумними наставниками, справжніми майстрами своєї справи. Це насамперед емоції та можливість надихнутись на реалізацію нових цікавих рішень!
Особисто для мене, запрошення до підвищення кваліфікації з підготовчого курсу «Шлях до перемоги», як переможця І (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2023» у номінації «Фізична культура» це – великий подарунок долі, як і перемога у конкурсі.
Курси надзвичайно інформативні, пізнавальні та цікаві. За ці два тижні отримала для себе багато корисної та нової інформації.
Даний курс дає поштовх до самовдосконалення та професійного зростання. Хочу щиро подякувати за велику підбірку сучасних освітніх технологій, методів та прийомів. Я знайшла багато цікавого, особливо у розділі «Сторітеллінг: застосування в освітньому процесі», «Ділова українська мова за професійним спрямуванням», «Оцінювання результатів навчання учнів не для оцінка, а для розвитку».
Ознайомилася з новими для себе ресурсами, навчилася ними користуватися.
Матеріал доступний, по суті, зрозумілий, наочно добре та зрозуміло сприймається. Були моменти щодо нерозуміння деяких термінів та формулювань, потрібно кілька разів одне й теж читати, щоб засвоїти. Тестів та практичних описових завдань на перший погляд досить багато, однак завдяки ним вдалось засвоїти краще теорію. Цікаво було виконувати! Практика дає найкращий результат.
Головне, що набуті знання зможу використати під час своєї професійної діяльності, та у підготовці до участі у ІІ турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023».
Після курсу у мене з’явилося богато цікавих ідей.
Щиро дякую Донецькому обласному інституту післядипломної педагогічної освіти https://www.facebook.com/ippo.dn.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар

     28 березня 2023 року відбулося  четверте онлайн-засідання "Організація навчальновиховно діяльності учнів через використання методі...