понеділок, 29 серпня 2022 р.

 СВЯТО СПОРТУ ТА ТОЛЕРАНТНОСТІ...

Традиційно щороку у нашій громаді проводяться шкільні змагання з міні - футболу на "Кубок майбутнього захисника України", присвяченому Дню захисника України
Адже футбол - відмінний вибір практично для будь-якої дитини. Це доступний, багатогранний і захоплюючий вид спорту, який сприяє соціалізації, розвитку лідерських якостей та вміння працювати в команді.
6 жовтня 2021р. до нашого закладу за перемогою приїхали змагатися команди - переможці І (зонального) етапу - Опорний заклад Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Опорний заклад Очеретинський ЗЗСО І-ІІІ ступенів, Філія Новостепанівський НВК Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів та команда Новоолександрівського НВК.
Суддівською бригадою було прийнято рішення проводити змагання за коловою системою. Кожна команда зіграла один з одним. Вболівальники стежили за перебігом подій і активно підтримували своїх фаворитів. Всі команди-учасники проявляли наполегливість, вміння, силу та волю. Після запеклої трьохгодинної боротьби було виявлено безсумнівних переможців турніру. За підсумками футбольного протистояння ІІІ місце здобула команда Філії Новостепанівського НВК Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів, ІІ місце – команда Опорного закладу Очеретинський ЗЗСО І-ІІІступенів, а І місце виборола команда - Опорного закладу Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ступенів.
Ігри були цікавими, наповнені різними неочікуваними ігровими ситуаціями та великою жагою до перемоги.
По завершенню змагань команди – переможниці були нагороджені грамотами відповідного ступеня.
Директор закладу Алла Толкачова привітала юних футболістів із перемогою. Побажала творчих успіхів і подальших спортивних перемог!
Колектив закладу вітає наших вихованців з почесним ІІ місцем та бажає нехай кожен матч буде переможним, стадіон – переповненим, а підтримка уболівальників – щирою.



Немає коментарів:

Дописати коментар

     28 березня 2023 року відбулося  четверте онлайн-засідання "Організація навчальновиховно діяльності учнів через використання методі...